Inschrijvingen jaarmarkt 2018

Op de derde zondag van oktober viert Lembeek feest.

Dan organiseert Lembeek Leeft! vzw ter gelegenheid van ‘kermis Lembeek’ een jaarmarkt en een feestmarkt in het centrum van het dorp.

In het kasteelpark van Lembeek, de gedroomde locatie voor een jaarmarkt, zijn er prijskampen voor trekpaarden, zadelpaarden, pony’s, ezels, schapen, geiten en neerhofdieren die traditioneel een pak kijklustigen lokken.

In het centrum van Lembeek gaat de feestmarkt door.

Naast de drank- en eetstanden van vooral plaatselijke verenigingen, bieden de ambulante handelaars hun waar te koop aan en etaleren ze o.a. textiel, modeaccessoires, geschenkartikelen, streekproducten, snoep, fruit, …

Op het Stevens Dewaelplein zend Stadsradio Halle zijn verzoeklijn live uit en wordt er aansluitend verder voor animatie gezorgd met verschillende optredens.

Ook de kermis heeft heel wat leuks te bieden met allerlei mooie attracties. Kom dus zeker een bezoek brengen en de sfeer opsnuiven.

Dit jaar verwachten we jullie op zondag 21 oktober 2018 in het centrum van Lembeek.

Inschrijven voor de jaarmarkt van 2018 kan vanaf 2 juli 2018 via dit Inschrijvingsformulier, detail wedstrijden enkel te verkrijgen via mail: lembeekleeft@gmail.com
OPGELET: we verwachten dat iedere deelnemer het reglement van de jaarmarkt naleeft.

Lembeek Leeft

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑